Uncategorized

Nemokamos paslaugos Kauno miesto gyventojams

VšĮ „Vilties žiedas“ kartu su projekto vykdytoju – Europos socialinio fondo agentūra – įgyvendina projektą Nr.07-007-P-0001 „Kompleksinės paslaugos (KOPA)“, skirtą suteikti asmenims, šeimoms ir bendruomenėms būtinus įgūdžius savarankiškai spręsti kylančias socialines problemas. Informuojame apie artimiausiu metu renkamas naujas veiklų grupes bei apie šiuo metu projekte teikiamas nemokamas paslaugas Kauno miesto gyventojams. Visos veiklos vyksta adresu A. Juozapavičiaus pr. 7 G, Kaunas. Į veiklas užsiregistruoti galima tel. nr+37068657630

 

Norime informuoti apie artimiausiu metu vyksiančias veiklas:

„Tėvystės įgūdžių grupė“

Mažoje grupėje  tėvai dalinsis savo patirtimi, sužinos apie psichosocialinį vaiko vystymąsi ir raidą, įgis teorinių žinių kaip suprasti vaiko poreikius, kaip atskleisti turimus gebėjimus bei ugdyti asmenines savybes. Įgytas žinias tėvai įtvirtins praktinių užduočių pagalba.

Užsiėmimai vyksta pirmadieniais 17.30-19.30 val.

Iš viso vyks 6 susitikimai.

Kita grupė planuojama lapkričio mėnesį, tiksli data dar nežinoma.

 

„Socialinių įgūdžių grupė 12-16 m. paaugliams“

Mažoje grupėje paaugliai mokysis ugdyti savimonę, pažinti save, savo jausmus. Taip pat šios grupės skirtos ugdyti paauglių socialinį sąmoningumą, analizuoti ir spręsti įvairias situacijas. Susitikimų metu vaikai žaismingai ir įdomiai mokysis bendradarbiauti, kurti tarpusavio santykius.

Užsiėmimai vyks antradieniais 17.30-19.30 val.

Iš viso vyks 6 susitikimai, pradžia spalio 29 d.

 

„Dailės terapija suaugusiems

Grupė skirta asmenims,   susiduriantiems su emociškai sunkiais gyvenimo iššūkiais, norintiems geriau pažinti save, atrasti vidinę pusiausvyrą ar tiesiog džiaugtis gyvenimu.

Užsiėmimai vyks pirmadieniais 17:30-20:30 val.

Iš viso vyks 12 susitikimų.

Kita grupė planuojama gruodžio mėnesį, tiksli data dar nežinoma.

 

„Skyrybų psichoedukacija“

Skyrybų psichoedukacija- gali padėti visiems šeimos nariams kiek įmanoma taikiau išspręsti konfliktus ir prisitaikyti prie pokyčių.

Ši programa tėvams padės atpažinti kuriame skyrybų etape jie yra; priimti pagalbą sau ir šeimos nariams, atliepti vaiko poreikius skyrybų metu bei palaikyti kontruktyvius santykius bendratėvystėje.

Užsiėmimai vyks skirtingomis darbo dienomis 15:30 -17:30 val (tikslių datų teirautis telefonu).

Pradžia lapkričio 7 dieną.

 

Taip pat „KOPA“ projekte yra teikiamos;

  • individualios ir grupinės psichologo konsultacijos;
  • mediacijos paslaugos.